Vind hier een leuke locatie en bepaal zelf wie het eten regelt.

   
   

Fort bij Vijfhuizen Genieloods

 
0.0 (0)
Schrijf een beoordeling

facebook

Adresgegevens

Fortwachter 1, 2141 EE Vijfhuizen

Contactinformatie

Telefoon: 023 - 5589013


http://www.kunstfort.nl

Fort bij Vijfhuizen Genieloods

UW EVENEMENT IN DE GENIELOODS VAN HET FORT BIJ VIJFHUIZEN

De Genieloods van het Fort bij Vijfhuizen is een lichte, hoge ruimte met een industriële uitstraling en is zeer geschikt voor evenementen zoals (jaar)vergaderingen, lezingen en congressen met lunch, diner of afsluitende borrel. Deze evenementen zijn vaak op inspirerende manier te combineren met de tentoonstellingen in de Genieoods.

De Genieloods is begin 2016 geheel gerenoveerd en van moderne technische gemakken voorzien. De ruimte kan aangepast worden aan uw wensen en aan wat passend is bij uw evenement. Het heeft een verrijdbaar interieur van internationaal ontwerpersduo PolyLester waarmee diverse opstellingen mogelijk zijn  – denk aan een auditorium situatie met projectie en spreekgestoelte of intiemere vergadersetting of juist royaal in zijn geheel met theateropstelling.

INSPIRERENDE OMGEVING
Fort bij Vijfhuizen is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, UNESCO Werelderfgoed. De Genieloods van het fort is oorspronkelijk gebouwd als opslagplaats voor de kanonnen en andere artillerie van het fort en de Geniedijk. Vandaag de dag toont het fort hedendaags beeldende kunst.

CATERING

Restaurant ’t Fort  heeft een eigen cateringservice (De Smaeck) die de gehele catering kan verzorgen: een koffie arrangement, hapjes & drankjes voor uw receptie, lunch en diner. Het is echter ook mogelijk om voor een andere cateraar te kiezen of zelf uw catering te verzorgen.

BEREIKBAARHEID
Auto: Fort bij Vijfhuizen is zeer goed bereikbaar per auto (20 minuten rijden van Amsterdam, 5 minuten van Haarlem en 5 minuten van Hoofddorp). Het Fort heeft eigen gratis parkeergelegenheid voor 50 auto’s.
Openbaar vervoer:
Het Fort ligt op 3 minuten loopafstand van bushalte Vijfhuizen. Zowel vanaf Haarlem NS station als vanaf Hoofddorp NS station rijdt bus 300 elke 8 minuten naar Vijfhuizen – reistijd ongeveer 15 minuten. 

Voorwaarden

In overleg kunt u gebruik maken van onze preferred cateraar (De Smaeck), een andere cateraar vragen of zelf uw catering verzorgen.

Prijsinformatie

De Genieloods is vaak in gebruik voor de tentoonstellingen beeldend kunst van het Kunstfort. Vergaderingen, lezingen, symposia en bedrijfspresentaties zijn in de meeste gevallen op op inspirerende manier te combineren met de tentoonstellingen; dit is lastiger met feesten en partijen.

We maken geheel vrijblijvend een offerte voor het huren van de Genieloods. Dit gaat het snelst wanneer bij de aanvraag de volgende gegevens zijn vermeld: het aantal verwachte personen, de gelegenheid waarvoor de Genieloods zal worden gebruikt (b.v. presentatie of workshop), de datum en de (waarschijnlijke) aanvangstijd/eindtijd.

Bijzonderheden

 • beamer met beamerscherm
 • begane grond
 • invaliden toilet
 • microfoon en geluid
 • open terras
 • rolstoel toegankelijk
 • vrij parkeren
 • wifi

Ligging

 • bereikbaar met o.v.
 • landelijk gelegen
 • nabij snelweg

Capaciteit

Diner
70 - 140 (zittend of walking diner)
Borrel/feest
140 (indien geen tentoonstelling)
Trainingen
80 tot 100
Presentaties
80 tot 100

Foto's

luchtfoto_kunstfort_web.jpg

Kaart

Bezoekers-beoordelingen

Er zijn nog geen bezoekers-beoordelingen voor deze listing.
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bereikbaarheid
Sfeer / entourage
Faciliteiten
Prijs / kwaliteit
Commentaar